EEKO Inzamelactie

1. Eeko - Grote inzamelbox (klein)Verantwoord ondernemen met ‘minimale input’ en maximale output? Zet dan een EEKO inzamelbox voor oude mobieltjes en printertoners neer op de werkvloer of in de kantine!image005

De toners, cartridges en mobieltjes worden gerecycled (goed voor het milieu), en de financiële opbrengst komt ten goede aan onze stichting: Stichting geef een knuffel! Hierdoor beoog je niet 1 enkel doel, maar 4 in 1x!

Intresse in een inzamelbox? Wilt u zelf een inzamelbox in uw bedrijf of kantine? Klik dan hier om snel en makkelijk een eigen box aan te vragen!  Het kost je niks en de boxen worden gratis opgehaald/geleegd!

 

 

 

 

De inzamelpunten van stichting Geef een knuffel vindt u inmiddels ‘overal’. Tenminste, dat is ons doel. De inzamelboxen zijn inmiddels al op heel wat plekken te vinden, van showrooms tot boekhandels, en van beauty salons tot bedrijfskantines. Hieronder treft u een actuele kaart aan van onze inzamellocaties. Klik op één van de punten voor meer informatie.

 

>> EEKO box vol? Vraag door middel van dit formulier een lediging aan. Je kunt dan direct weer een nieuwe box bestellen: Aanvraagformulier Stichting Geef een knuffel