Sponsoren

Behalve het doneren van de knuffels door Vrienden van Geef een knuffel zetten steeds meer bedrijven zich in om deze stichting tot een succes te maken. Onze zogenaamde FAN-noten voorzien ons van middelen voor de website, ontwikkelen van logo’s en het maken en drukken van ons reclame materiaal. Ook graag FAN-noot worden? Meld u zich dan direct bij ons aan!

Sponsoren:

www.mmst.nl M.M.S.T.
Tijdens onze evenementen is M.M.S.T altijd aanwezig voor de verzorging van de EHBO.
 www.hd-handel.nl  HD Handel Hengelo
HD Handel uit Hengelo heeft de nieuwe “bedrijfskleding” van Geef een knuffel gesponsord. We hebben nu fantastisch mooie witte polo’s met het logo van geef een knuffel erop geborduurd. Dit ziet er fantastisch uit, de shirts zijn direct gebruikt op de Zorgtotaal Beurs in maart. Bedankt voor jullie sponsoring!
www.niceletters.nl NICE Letters Deventer
Voor de Zorgtotaal Beurs en de andere evenementen waar Geef een knuffel aanwezig is heeft NICE Letters uit Deventer een prachtige Roll-up banner gesponsord. Nu vallen we overal goed op, hartelijk dank!
www.opiton.nl Opiton – Mobiele Apps, Webshops, Websites en Online Business Tools
Ontwikkelt de doeltreffende media uitingen van www.geefeenknuffel.com
www.westfalenmedical.nl Westfalen Medical Deventer
De afgelopen periode is een stevige samenwerking ontstaan tussen Westfalen Medical uit Deventer en Geef een knuffel. Samen met Westfalen worden verschillende evenementen bezocht en Geef een knuffel mocht bij Westfalen Medical op de Zorgtotaal Beurs in Utrecht staan afgelopen maart. Een fantastische vorm van partnership!
www.ncfs.nl Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting
De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) maakt zich sterk voor mensen met CF en hun omgeving.
www.wmegroep.nl Westerbrink Media & Entertainment
Initiatiefnemers van www.geefeenknuffel.com