Vrienden van Geef een knuffel

Wij krijgen regelmatig berichten van mensen die gebruikte knuffels aan ons willen doneren. Wij waarderen dit gebaar zeer, maar helaas kunnen wij om hygiënische redenen geen gebruikte/tweedehands knuffels aannemen. Deze worden door ziekenhuizen en opvanghuizen niet geaccepteerd.


De stichting “Geef een knuffel” kan niet bestaan zonder de vrijgevigheid van mensen om ons heen. We roepen u dan ook op om vooral te denken met uw hoofd, maar te geven met uw hart! Er zijn in Nederland, en daar buiten, zeer veel kinderen die u blij kunt maken met een knuffel. U geeft met uw donatie niet alleen een knuffeldier aan een kind, en daarmee even een reden om zijn/haar problemen te vergeten, maar u geeft letterlijk ook lucht aan een CF patiënt. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar deze ernstige ziekte.

Met uw steun en donatie helpt u 2 goede doelen! Uw financiële bijdrage komt bij de NCFS terecht, en de knuffels via een van de aangesloten organisaties (zie “Blije Ontvangers”) bij een kinderen die wel een vriendje kunnen gebruiken. Wij zijn enorm blij met alle bedrijven die zich in de afgelopen jaren hebben aangemeld en zich hebben ingezet voor onze stichting. Komt uw bedrijf voor 2016 onze lijst aanvullen? Klik hier om u aan te melden als Vriend van Geef een knuffel!

We bedanken de volgende Vrienden voor hun donaties:

2016


Ook in 2016 mogen we weer bouwen op een groot aantal Vrienden van Stichting Geef een knuffel, sponsoren voor evenementen en organisaties die op andere manieren bijdragen aan de ontwikkelingen en doelstellingen van de stichting. Hieronder ziet u onze Vrienden!

imageVRIENDEN GOUD

Goedhart logo
Auto Goedhart, Deventer


TIG logo

The Implementation Group, Deventer


IS&p Logo

IS&P Interim Services & projects, Deventer


Acaccia Apotheek, Almelo


Lionsclub Goor, Goor

 

image

VRIENDEN BRONS

Eetcafe de Hoek, Gorssel


Isfordink Olst B.V., Olst


Fitness Factory Laren, Laren


Loetje Gorssel, Gorssel