Help mee!

Als bedrijf wilt u graag iets terug doen voor de maatschappij. Dit kan op vele verschillende manieren, en uitgedrukt worden in geld, inzet of middelen. Het doel is altijd het zelfde: iets terug doen voor de maatschappij. Betrokkenheid tonen, en ook op die manier waarde toevoegen aan de maatschappij.

Hoe kunt u met uw bedrijf iets teruggeven aan de maatschappij? Graag brengen wij de volgende stichting onder de aandacht: Geef een knuffel!

In samenwerking met de De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) is de stichting Geef een Knuffel opgezet, om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte CF! De knuffels zijn verkrijgbaar voor slechts € 5,00 per stuk. Hiervan is € 2.00 nodig voor de productie en inkoop, de overige € 3.00 is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Cystic Fibrosis en mogelijke medicijnen die de progressie van deze ongeneeslijke ziekte tegengaan.

Maar er is meer! Als bedrijf koopt u niet zomaar een knuffel, maar u doneert deze! De knuffel wordt door ons bij een kind in een zieken-, opvang- of verpleeghuis gebracht die zo een extra vriendje krijgt. Op deze manier tovert u met 1 gift een lach op het gezicht van een kind en geeft u lucht aan een CF-patiënt! U mag zoveel knuffels doneren als u wilt, er zijn er genoeg! Wij zorgen voor de distributie van de gedoneerde knuffels via officiële stichtingen die zich inzetten voor zieke kinderen.

Enthousiast geworden? Meld u dan aan als Vriend van Geef een knuffel, of neem contact met ons op om uw enthousiasme te delen.

Denk met uw hoofd, geef met uw hart!